was successfully added to your cart.

Nieuws

RTL4 – Lifestyle experience

By Nieuws | No Comments

LifeStyleXperience

Afgelopen week heeft Eye Media in opdracht van RtL4 opnames gemaakt voor het programma Lifestyle Experience. In deze uitzending wordt uitlegd wat sugaring inhoudt, wie Hala Schekar is, waar wij voor staan en wat onze doelstellingen zijn.

De uitzending is op zondag 14 augustus om 14.20u bij RTL4.

Cosmetica Hannover 17-18 september

By Nieuws | No Comments

Cosmetica Hannover 2016

Vanuit Nederland is Hannover niet naast de deur (350 kilometer vanaf Utrecht), maar de trip is wellicht toch de moeite waard wanneer je als Nederlandse ‘beauty professional’ eens een buitenlandse beurs wilt bezoeken.

Cosmetica Hannover wordt gehouden op 17 en 18 september 2016 en telt 470 deelnemende bedrijven. Ook is er een uitgebreid programma aan bijbehorende activiteiten, wedstrijden en seminars. Verder is het goed om te weten dat de toegang voor Nederlandse beautyspecialisten en nagelstylisten gratis is.

Alle informatie om je bezoek aan de beurs te plannen is beschikbaar op: www.cosmetica.de/cosmetica-hannover

Eeuwenoude ontharingsmethode verovert de salon

By Nieuws | No Comments

In het magazine Hair & Beauty, nr. 2, dat deze maand is verschenen staat een artikel over Hala Schekar. Dit magazine heeft een oplage van 4500 stuks en wordt verstuurd aan alle kappers die zich willen onderscheiden en meer dan 5 werknemers in dienst hebben.

Hair & Beauty_2_2016_Hala_Schekar_Sugaring_Pagina_1

Voor het gehele artikel over Hala Schekar in de Hair & Beauty, klik hier !!

Nederlands kampioen !!!!

By Nieuws | No Comments

Wij zijn super trots dat Hala Schekar scholings academie sugaring Nederlands beste schoonheidsspecialiste in opleiding, Britt van der Voort van der Kleij, die haar opleiding volgt aan het ROC Mondriaan in Rijswijk, heeft mogen scholen. Dit ter voorbereiding op de Europese kampioenschappen, de Euro Skills, die in december van dit jaar in Zweden gehouden worden.

Britt 3 Britt 2

Britt van der Voort van der Kleij :

Vandaag een sugaring training gehad. Ontharen d.v.m. oriëntaalse suikerpasta. Super leuke en leerzame dag gehad!! Bedankt Hala Schekar scholings academie sugaring. Nu thuis aan de slag om mezelf goed voor te bereiden op de wedstrijd in Zweden!! ‪#‎skills ‪#‎euroskills ‪#‎skillsnetherlands ‪#‎skillsruletheworld ‪#‎teamNL ‪#‎rocmondriaan ‪#‎spavarin ‪#‎sugaring ‪#‎halaschekar ‪#‎beautytherapy ‪#‎beauty

Britt 1

Oh Fashion test DeLuxeLash

By Nieuws | No Comments

Begin januari vertelde ik dat ik een nieuw wimperserum ga testen, genaamd DeluxeLash. Op het moment van schrijven had ik hem al 7 á 8 weken in gebruik, dus al met al ruim drie maanden inmiddels. Ik heb hem braaf, iedere avond, voor het slapengaan aangebracht. Ben je benieuwd naar de resultaten? Ik deel m’n mening en laat ook duidelijke voor- en nafoto’s zien!
Tada! Het verschil. De twee foto’s aan de linkerkant zijn in november 2015 gemaakt, de foto’s aan de rechterkant zijn gisteren gemaakt (maart 2016). M’n wallen zijn tevens ook gegroeid, maar dat terzijde. :sweat: Wat is het verschil? De lengte is zichtbaar langer geworden en de wimpers zien er dikker en voller uit. Het lijkt alsof ik veel meer wimpers heb, sommige hebben me zelfs gevraagd of ik wimperextensions heb! Mascara aanbrengen gaat nog net zo makkelijk als voorheen, het resultaat is stukken mooier. Met een goede mascara reiken m’n wimpers zowat tot m’n voorhoofd! (Oke, lichtelijk overdreven, maar you get the point.) Ik zie niet alleen een groot verschil, ik mérk het ook – m’n wimpers zijn stukken steviger geworden. Ik maak m’n gezicht elke avond schoon met een gezichtsreinigingsdoekje, en voorheen (als ik in m’n ogen wreef met het doekje) dan kwamen er vaak een paar wimpers mee. Sinds ik DeluxeLash gebruik ben ik vrijwel geen enkele wimper meer kwijtgeraakt.
Het beste is: met een flesje DeluxeLash doe je veel langer dan bv. Revitalash. Die kost €104,95 voor 3,5ml waar je 4 á 6 maanden meedoet. DeluxeLash bevat óók 3.5ml, waar je 5 á 6 maanden meedoet, maar die kost €89. Dat scheelt nogal! Ook is er nog een positief verschil ten opzichte van Revitalash; het wimperserum van DeluxeLash is op basis van aloe vera, in plaats van water. Beter en zachter voor de ogen. Ook is DeluxeLash hormoonvrij, en is het product geschikt voor contactlensdragers, mensen met kunstwimpers of wimperextensions en na chemotherapie.

Webshop staat online !!!

By Nieuws | No Comments

Onze webshop staat online. Dit geeft u de mogelijkheid om eenvoudig uw Hala Schekar producten bij ons bestellen. Wij zien u graag terug in onze onlinewinkel.

– Team Hala Schekar