was successfully added to your cart.

Oh Fashion test DeLuxeLash

By 7 maart 2016 Nieuws No Comments

Begin januari vertelde ik dat ik een nieuw wimperserum ga testen, genaamd DeluxeLash. Op het moment van schrijven had ik hem al 7 á 8 weken in gebruik, dus al met al ruim drie maanden inmiddels. Ik heb hem braaf, iedere avond, voor het slapengaan aangebracht. Ben je benieuwd naar de resultaten? Ik deel m’n mening en laat ook duidelijke voor- en nafoto’s zien!
Tada! Het verschil. De twee foto’s aan de linkerkant zijn in november 2015 gemaakt, de foto’s aan de rechterkant zijn gisteren gemaakt (maart 2016). M’n wallen zijn tevens ook gegroeid, maar dat terzijde. :sweat: Wat is het verschil? De lengte is zichtbaar langer geworden en de wimpers zien er dikker en voller uit. Het lijkt alsof ik veel meer wimpers heb, sommige hebben me zelfs gevraagd of ik wimperextensions heb! Mascara aanbrengen gaat nog net zo makkelijk als voorheen, het resultaat is stukken mooier. Met een goede mascara reiken m’n wimpers zowat tot m’n voorhoofd! (Oke, lichtelijk overdreven, maar you get the point.) Ik zie niet alleen een groot verschil, ik mérk het ook – m’n wimpers zijn stukken steviger geworden. Ik maak m’n gezicht elke avond schoon met een gezichtsreinigingsdoekje, en voorheen (als ik in m’n ogen wreef met het doekje) dan kwamen er vaak een paar wimpers mee. Sinds ik DeluxeLash gebruik ben ik vrijwel geen enkele wimper meer kwijtgeraakt.
Het beste is: met een flesje DeluxeLash doe je veel langer dan bv. Revitalash. Die kost €104,95 voor 3,5ml waar je 4 á 6 maanden meedoet. DeluxeLash bevat óók 3.5ml, waar je 5 á 6 maanden meedoet, maar die kost €89. Dat scheelt nogal! Ook is er nog een positief verschil ten opzichte van Revitalash; het wimperserum van DeluxeLash is op basis van aloe vera, in plaats van water. Beter en zachter voor de ogen. Ook is DeluxeLash hormoonvrij, en is het product geschikt voor contactlensdragers, mensen met kunstwimpers of wimperextensions en na chemotherapie.