Hala Schekar® oriëntaalse suikerpasta

In het begin hadden wij een de visie om, een oud oriëntaals recept voor suikerpasta, tot een innovatief verzorgend product voor ontharing te ontwikkelen. Ontstaan is een systeem voor langdurige haargroeireductie dat bestaat uit suikerpasta en enzymen. Een zeer verzorgend, 10% natuurlijk maar hoog werkzame producten, die een zachte en effectieve ontharing garandeert.

De langdurige haargroeireductie oftewel het lang aanhoudende ontharing wordt heden ten dage op diverse manieren toegepast, zoals bijv. IPL, laser, was, suikerpasta, smeermiddelen of ontharingscrèmes. De diverse methoden hebben alle hun voor- en nadelen. Informeer u derhalve vooraf grondig om uw meest ideale manier van ontharen te kiezen.

Wij raden ontharing aan met Hala Schekar® suikerpasta en enzymen. Het is de meeste natuurlijke en zachtste manier de lastige haartjes te verwijderen. De professionele ontharing met Hala Schekar® suikerpasta en enzymen geeft u een perfect huidbeeld, superglad en zijdezacht.

Ons spectrum uit de praktijk, vele jaren ervaring, de ontwikkeling van de producten en onze opleidingen staan garant voor uw succes.

 

Sugaring – “Techniek is alles”!

De onderneming Hala Schekar® heeft zich sinds vele jaren als doel gesteld niet alleen de beste en natuurlijkste producten voor de unieke manier van ontharen met suikerpasta te ontwikkelen maar ook hoog kwalitatieve, competente scholingen aan te bieden die uitgaan van zekerheid en professionaliteit.

Geschoolde toptrainers gaan, gedurende de scholingen, in op uw behoeftes en staan u met raad en daad bij, zodat u er zeker van kunt zijn dat u aan het einde van de scholing de speciale techniek beheert en deze direct in kunt zetten.

Buiten Duitsland, alwaar het hoofdkantoor zich bevind en de ontwikkeling van ons product plaatsvind, zijn er inmiddels wereldwijd vertegenwoordigingen. Deze bevinden zich in Duitsland, Italië, Brazilië, Frankrijk, België, Luxemburg, Letland, Litouwen, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Tsjechië, Roemenië en Liechtenstein.

 

frau-schwab
Dagmar Schwab.