Scholing – Sugaring

 

1 dag – Intensief

Duur: 10.00 tot 17.00 uur

Deze “intensieve” scholing duurt 1 dag en wel van 10.00 uur tot 17.00 uur en wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 personen waarbij je op elkaar oefent en na afloop ontvang jij een certificaat.We starten deze dag met een een korte theoretische uitleg waarbij we ingaan op de toepassing van de speciale handtechniek, de contra-indicaties, de toepassing op de diverse lichaamsdelen en de behandeling / na-behandeling van de huid.
Na het theoretische gedeelte zullen wij snel over gaan naar het praktische gedeelte. Wij besteden hier zeer veel aandacht aan daar de speciale handtechniek het resultaat van de ontharing bepaald (en dus direct ook uw klanttevredenheid). Tijdens het praktijkgedeelte zal er op elkaar geoefend worden op alle lichaamsdelen. Tijdens deze scholing zullen wij u kennis laten maken met 2 verschillende consistenties suikerpasta te weten de soft en de strong.Bij de prijs inbegrepen zijn een uitgebreid handboek waar de theorie en tips in staan, alsook alle tijdens deze dag benodigde verbruiksmaterialen en tevens drankjes en lunch.
Prijs: 239,00 euro excl. BTW Ben je student, vraag dan naar onze speciale studententarieven

Workshop Intiem

Duur: ca. 2-3 uur

U neemt deel aan een intensieve training voor de ontharing in de intieme zones bij man en vrouw. De verbruiksartikelen voor deze dag zijn inclusief. Voordat u aan deze workshop deel kunt nemen moet u eerst de intensieve cursus gedaan hebben.
Prijs: 95,00 euro excl. BTW

Training – Refreshing Workshop

Duur: 2 tot 3 uur

Perfectioneer en verfijn uw handtechniek. Specifieke uitdagingen, problemen en ervaringen zoals deze u tot nu toe in de praktijk bent tegen gekomen worden besproken. Nieuwe producten zullen worden voorgesteld. De verbruiksartikelen voor deze dag zijn inclusief.
Prijs: 95,00 euro excl. BTW

2 dagen – Professioneel

Dag 1: 10.00 tot 17.00 uur
Dag 2: 10.00 tot 16.00 uur

Dag 1: is gelijk aan de scholing “intensief”, duurt 1 dag van 10.00 uur tot 17.00 uur en wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 personen waarbij je op elkaar oefent.We starten deze dag met een een korte theoretische uitleg waarbij we ingaan op de toepassing van de speciale handtechniek, de contra-indicaties, de toepassing op de diverse lichaamsdelen en de behandeling / na-behandeling van de huid.
Na het theoretische gedeelte zullen wij snel over gaan naar het praktische gedeelte. Wij besteden hier zeer veel aandacht aan daar de speciale handtechniek het resultaat van de ontharing bepaald (en dus direct ook uw klanttevredenheid). Tijdens het praktijkgedeelte zal er op elkaar geoefend worden op alle lichaamsdelen. Tijdens deze scholing zullen wij u kennis laten maken met 2 verschillende consistenties suikerpasta te weten de soft en de strong.Dag 2: nadat u 4 – 6 weken in uw eigen praktijk het sugaren heeft toegepast zal tijdens deze dag dieper worden ingegaan op de handtechniek. Tevens zullen wij u daar waar nodig aanwijzingen geven. Uw vragen zullen worden beantwoord alsook praktijkervaring uitgewisseld. Aansluitend vind er een intiem-workshop plaats. U ontvangt een uitgebreid handboek alsook de verbruiksmaterialen die u deze dagen nodig heeft. Drankjes en snacks inclusief
Prijs: 385,00 euro excl. BTW Ben je student, vraag dan naar onze speciale studententarieven

Scholingen ter plaatse alsook 1-op-1 scholingen behoren ook tot de mogelijkheden. Wij informeren je graag!!

 

Interesse in een Sugaring Scholing?

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Vragen/opmerkingen